dijous, 14 d’octubre del 2010

PREZI

A la darrera sessió de tic vam començar la classe parlant de les presentacions a l'educacio., al blog de l'assignatura. On ens parla sobre el slideshare, un servei on-line en el qual podem pujar presentacions de power point, i ens ofereix un codi embed el qual podem fer servir per publcar aquesta presentació en un altre lloc, com per exemple un blog. podeu entrar-hi a www.slideshare.net o www.slideboom.com
PREZI a www.prezi.com
es un programa public en el qual podem crear presentacions. Diferents a les que creem amb el power point, perque no es basa en diapositives. i també ens ofereix un codi embed per poder copiar aqesta presentació en un altre lloc.
el primer que hem de fer és crear-nos una conta, SINGUP com alumne/professor, amb l'email de blanquerna i free get.
ara ya podem crear un nou(new) PREZI, presentació.
podem buscar fotos per poar-les a la presentació, FRIKER o PICASSA, sempre hi quan tinguin creative commons i no tinguin reservats els drets d'autor.

Al google podem fer una cerca avançada, per que només ens busqui imatges lliures. Diem cerca avançada, mostrar els resultars: lliures d'utilitzar, compartir o modificar, only search witj c.c (creative commons)
per saber si podem agafar una imatge o no, ens possem sobre la mateixa, clickem el boto dret i ens sortira: all tight reserved, o bé, same righ reserved.
al prexi tenim diferents opcions: Frames(forma, efectes), Path (ordre), Show- full screen... clickem a la tecla espai per tornar enrrere, si sortim (Exit) es guarda sol i podem cambiar la mida o el tamany de la presentació.
Per a que ho poguem entendre millor, i fent l'exercici proposat pel professor faré una presentació explicant què és i com es fa un prezi, mitjançant un prezi.

També podem mirar l'exemple: Dolors Reig a el caparazón.



Cómo usar Prezi, Manual básico

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada