divendres, 3 de desembre del 2010

Google docs

El google doncs és un programa que permet comunicar-se i actualitzar a diverses persones alhora. És ideal per fer treballs, jo el vaig descobrir al primer semestre, i durant aquest segon semestre l'he utilitzat junt amb les meves companyes per fer treballs.
Els treballs en grup tenen els seus avantatges i els seus inconvenients, un dels inconvenients que hi ha és la distància i el problema d'horaris entre els estudiants. A més, el correu electrònic és una eina dolenta per a fer treballs col·laboratius.
El google docs és una opció del google ,com un word, que permet pujar informació tant escrit com imatges. Només has de tenir un compte gmail i que et convidin per poder veure i editar el document. O bé, si vols obrir tu el document, vas a http://docs.google.com/ i fas clic a crear document on podràs triar entre un document, una presentació, un full de càlcul, un formulari,etc.
Google docs és una empresa, els arxius es guarden al disc dur de l'empresa i no a la xarxa. Els programes que podem utilitzar a la pàgina google docs no cal que estiguin a l'ordinador,és a dir, estan a Internet.
A continuació poso el link d'un dels google docs que he utilitzat per portar endavant un dels treballs d'aquest segon semestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada